Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate Celebre Scurte

Deseori, avem tendința de a ne lega de aspecte consacrate ce ne apar în cale, de cărți populare, vedete ce se află pe primele locuri în topuri și de celebrități din diferite domenii, oameni care au avut, la un moment dat, ceva de spus și care s-au făcut auziți.

Citatele ne ajută să înțelegem, să interpretăm sau chiar să ne exprimăm unele trăiri, fără a încerca să folosim cuvintele noastre. Atunci când folosim un citat celebru, încercăm să atragem atenția, să ne facem plăcuți sau să demonstrăm apartenența noastră la un anumit grup, care promovează un anumit tip de viață sau o anumită gândire.

Fie că ne gândim la citate din cărți celebre, melodii sau replici din filme, aceste fraze ne pot influența din nenumărate puncte de vedere, atât pe noi cât și pe cei din jur. Putem alege să ne ghidăm viața după anumite reguli sau putem lua aceste citate care ne tot apar în cale ca pe simple povețe.

Indiferent de modul în care alegem să privim lucrurile, multe citate celebre ne vor rămâne mereu în minte și ne vor ajuta in anumite situații. În continuare, veți găsi replici consacrate, ce vă vor umple de energie pozitivă.

Share
Follower
62Citate