Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Iubire - Citate de Iubire - Citate Iubire

Iubirea este cel mai curat sentiment, trăirea care are puterea de a ne face mai buni, mai blânzi și mai generoși.

Iubirea are nenumărate forme și este simțită diferit de fiecare în parte. Fie că vorbim despre iubirea de sine, iubirea față de familie, animale, semeni sau față de sufletul pereche, aceasta are puterea de a ne transforma în cea mai bună versiune a noastră. Adesea dovedită și nu rostită, iubirea este ceea ce încercăm să transmitem, prin toți porii, celor pe care îi apreciem, celor care ne fac fericiți și pe care dorim, cu orice preț, să îi ținem aproape.

Chiar dacă aceste sentimente, aceste trăiri trebuie dovedite, cuvintele mărețe ne sunt întotdeauna de mare ajutor. Din acest motiv, citatele celebre despre iubire ne sunt cele mai la îndemână atunci când dorim să le spunem celorlalți cât sunt de valoroși și cât de norocoși suntem să îi avem alături.

Sentimentul suprem care ne învăluie de bunătate și bună dispoziție este pretutindeni. Nu putem trăi fără iubire și de aceea este necesar să emanăm iubire, să le arătăm tuturor că bunătatea, iubirea față de sine și față de semeni este cea mai importantă, iar asta nu se va schimba niciodată.

Share
Follower
1451Citate