Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Mama - Citate pentru Mama - Citate Mama

Mama, ființa cea mai de preț pentru fiecare dintre noi, cea căreia îi datorăm totul și care niciodată nu ne cere nimic, este în prim plan în următoarea listă de citate din care puteți alege ceva să îi transmiteți, ceva profund și înălțător, care să o învăluie în toate simțirile voastre.

Niciodată nu sunt prea multe cuvinte transmise atunci când e vorba de mama, niciodată nu reușim să ii spunem tot ce ar merita să audă, tot ce i se cuvine. Vrednică și întotdeauna alături de noi cu povețe și cele mai bune sfaturi, se află întotdeauna în gândurile noastre, fie că ne este aproape sau nu, fie că îi auzim vocea sau că nu mai putem să ne bucurăm de glasu-i liniștitor.

Fie că dorești să îi transmiți celei care ți-a dat viață un gând bun, fie că ai doar intenția de a învăța mai multe, de a descoperi citate celebre despre eroina noastră, citatele despre mamă vin în întâmpinarea tuturor. Cele mai cunoscute și apreciate citate, rostite de personalități consacrate, contemporane sau nu, te ajută să înțelegi cu adevărat sensul vieții, să apreciezi ceea ce te înconjoară  și să te detașezi de ceea ce îți este inutil.

Share
Followers
113Citate