Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Fericire - Citate Fericire

Starea de fericire este cea care ne determină să fim mai buni, mai motivați și mai implicați în ceea ce facem. Indiferent de contextul sau de situația în care ne aflăm, sentimentul de fericire ne propulsează deasupra tuturor, iar starea noastră de bine îi molipsește, inevitabil, și pe cei din jurul nostru.

Atunci când ajungem să ne cunoaștem întru totul, putem să ne impunem o anumită stare de fericire care să atragă din ce în ce mai mult bine. Putem alege diferite moduri prin care să ne sporim starea de bine, iar citatele celebre despre fericire au ocupat mereu primele locuri pentru cei dornici de a găsi o fărâmă de motivație, de fericire sau de liniște.

Citatele despre fericire au rolul de a le transmite cititorilor o continuă stare de bine, una care să se mențină pe termen lung. Citatele ne rămân în minte și ne ajută pe termen lung. Ne vom reaminti întotdeauna cuvintele care ne-au transmis o anumită stare, cele menționate fiind mult mai ușor de reținut.

Următoarele citate au rolul de a te propulsa exact acolo unde îți dorești să te afli, într-o stare de fericire și continuă pace sufletească.

Share
Followers
772Citate