Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Carti - Citate din Carti - Citate Carti

Cărțile sunt un izvor de inspirație și de cunoaștere pentru fiecare dintre noi. Nu există nicio casă fără biblioteca, și indiferent de subiectele de interes, cărțile joacă un rol important în viața noastră, indiferent de vârstă sau profesie.

Niciodată nu știm prea multe, iar cărțile contribuie la buna noastră dezvoltare, la îmbogățirea limbajului, cunoștințelor, dar ne ajută și să ne relaxăm, să ne rupem câteva ore de realitate și să ne construim, prin intermediul poveștilor, o lume fictivă, în care să fim oricine ne dorim.

Cărțile ne sunt indispensabile, iar cu cât citim mai mult, cu atât căpătăm mai multă încredere în noi, suntem capabili să purtăm discuții cu cei din jur pe mai multe domenii, dar și să găsim mai ușor argumente atunci când nu suntem de acord cu afirmațiile celor din jur.

Există nenumărate citate despre cărți, care înglobează toate părerile și sfaturile celor pricepuți în domeniu. Cu cât veți parcurge mai multe, le veți citi și înțelege, cu atât veți găsi mai multe motive să începeți o nouă lectură. Cărțile vă sunt cele mai bune prietene! Prețuiți-le exact așa cum merită.

Share
Follower
284Citate