Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Familie - Citate Familie

Nimic nu este mai important decât familia. Indiferent de situație, familia îți va fi mereu alături, motiv pentru care trebuie prețuită. Niciodată nu există prea mult atunci când e vorba de gesturi frumoase făcute pentru cei dragi, mai ales pentru membrii familiei.

Atât familia care te-a crescut, cea pe care nu ai ales-o, cât și cea pe care ai creat-o sau urmează să o întemeiezi merită toată atenția ta, deoarece reprezintă punctul central, nucleul care te face să fii ceea ce ești, să devii ceea ce îți dorești.

Citatele despre familie te ajută să le transmiți celor dragi ceea ce simți, într-un mod mai deosebit. Indiferent de membrul familiei către care îți dorești să transmiți un mesaj, în continuare vei găsi citate celebre, prin intermediul cărora vei putea să le spui celor dragi ceea ce simți, cât de mult îi apreciezi și cât de norocos ești că îți sunt alături.

Niciodată nu este prea târziu să le spui celor dragi cât înseamnă pentru tine. Consultă lista de mai jos și adu un zâmbet pe chipul celor pe care îi apreciezi.

Share
Followers
71Citate