Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Copii . Citate copii . Citate pentru copii.

Copiii sunt cele mai de preț daruri pe care le putem primi în această viață, motiv pentru care trebuie să îi prețuim și să le oferim tot ce avem mai bun.

Dacă până într-un anumit punct al vieții ne concentrăm doar pe noi, pe nevoile și pe plăcerile noastre, investim doar în imaginea și cariera noastră, din momentul în care apare un copil în casa totul se schimbă. Copiii nu doar că ne fac mai împliniți, dar ne arată și ceea ce este cu adevărat important în viață. Ne ajută să ne bucurăm la orice lucru mărunt, să prețuim ceea ce avem și să nu mai punem accent doar pe ceea ce ne lipsește.

Citatele despre copii ne pot ajuta să creăm o relație aparte cu cei mici, să ne apropiem de ei dar și să îi înțelegem mult mai bine. Niciodată nu putem deține toate informațiile în această direcție, motiv pentru care în fiecare zi învățăm câte puțin.Următoarele citate vin în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să construiască o relație aparte cu copiii lor și să îi înțeleagă din cât mai multe puncte de vedere.

Citate celebre despre Copii

Share
Followers
297Citate