Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Prietenie - Citate prietenie - Citate de prietenie

Nu degeaba se spune că prietenii reprezintă familia pe care poți să ți-o alegi singur. Prietenii sunt acei oameni pe care te poți baza oricând, care au aceiași viziune cu tine și care ar fi dispuși oricând să te ajute, indiferent de ce ar presupune acest lucru.

Niciodată nu avem destule cuvinte, niciodată nu putem face destule gesturi prin care să le mulțumim celor care ne fac viața mai frumoasă, celor care stau lângă noi în cele mai frumoase, dar și în cele mai sumbre momente.

Citatele despre prietenie au deservit des pentru așa zise mulțumiri speciale către prieteni. Niciodată nu este un moment nepotrivit pentru a-i trimite unui prieten un astfel de citat în semn de mulțumire, motiv pentru care următoarea listă îți stă la dispoziție în orice moment. Din mulțimea de citate celebre despre prietenie prezentate mai jos, le poți alege pe cele care se potrivesc cel mai bine ideilor tale despre prietenie. Transmite-le cu încredere și arată-le celor pe care îi prețuiești cât de importanți sunt pentru tine. Prietenii sunt îngerii trimiși să aibă grijă de noi. Recompensează-i așa cum merită.

Share
Follower
430Citate