Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Educatie - Citate Educatie

Educația este ramura vieții pe care o considerăm inutilă în copilărie, dar care cu timpul devine indispensabilă. Niciodată nu știm prea multe și de aceea ne trăim viața cercetând, punând întrebări și citind cât mai mult, pentru a avea educația pe care ne-o dorim, pentru a ști cât mai multe și pentru a fi capabili să purtăm discuții cât mai complexe cu cei din jurul nostru.

Cunoașterea absolută este punctul către care țintim toți, dar la care puțini reușesc să ajungă. Totuși, important este să nu ne oprim niciodată din învățat și să încercăm să îi inspirăm și pe cei din jurul nostru cu tot ceea ce știm, cu tot ce descoperim.

Citatele despre educație au capacitatea de a mai pune o cărămidă la ceea ce încercăm să construim. Acestea pot să ne inspire să investim mai mult în noi și să le arătăm și celor din jur cât de importantă este educația și învățarea continuă. Indiferent de vârstă, trebuie să studiem și să nu considerăm niciodată că știm prea multe. Educația ne face nemuritori. Cu cât știm mai multe, cu atât vom avea mai multe scopuri în viață.

Share
Followers
181Citate