Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Timp - Citate timp

Timpul este ireversibil și de aceea trebuie să îl prețuim întotdeauna, la adevărata lui valoare. Timpul este cea mai importantă resursă, pe care, din păcate, nu o putem cumpăra și nici nu o putem stoca.

Întotdeauna simțim că avem nevoie de mai mult timp, că nu avem destul timp pentru noi, pentru cei din jur sau pentru tot ceea ce ne dorim să facem. Totuși, cu exercițiu am putea reuși să conservăm timp, să îl prețuim așa cum trebuie și să ne calculăm orele în așa fel în cât să putem face zilnic tot ceea ce ne-am propus, să ne ocupăm atât de noi cât și de cei din jurul nostru.

Dacă încercați să gestionați mai bine această resursă, încercați să vă legați de tot ceea ar putea să vă ajute să valorificați fiecare parte a zilei până în momentul în care asta devine o obișnuință. Citatele listate mai jos au puterea de a transmite energia de care aveți nevoie pentru a vă găsi motivația necesară de a prețui fiecare minut și de a construi în timp toate cele necesare. Fie că doar le citiți, ori le transmiteți și celor din jur, citatele despre timp au puterea de a vă face să conștientizați care sunt adevăratele aspecte ale vieții de care trebuie să țineți cont.

Share
Followers
861Citate