Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre Viata si Sentimente. Statusuri de viata scurte.

Complexitatea sau simplitatea vieții stă doar în ochii privitorului. Suntem capabili să creăm lumi diferite în fiecare zi și să le creăm după bunul nostru plac. Viața poate fi bună sau rea, în funcție de oamenii care ne înconjoară, cu care ne petrecem timpul, pe care îi primim sau îi alungăm din jurul nostru.

Cu toții avem momente în care ne întrebăm ce este viața, ce reprezintă aceasta în complexitatea ei și spre ce ne îndreptăm. Fie că privim totul din punct de vedere metafizic, științific sau filosofic, viața este un amalgam de trăiri, sentimente și răbufniri, care ne ridică la cer sau ne coboară cu picioarele pe pământ, care ne ajută să trăim dincolo de limitele înțelese din punct de vedere fizic sau care ne fac să conștientizăm că totul are un început și un sfârșit.

Citatele celebre despre viață și sentimente ne ajută să înțelegem că toți avem viziuni diferite și că merită să ne zbatem și să înțelegem toate dedesubturile neînțelese ale existentei, trăirilor noastre, și să căutăm răspunsuri la toate întrebările sau să ne mulțumim cu ce au pus cap la cap alții. Statusurile de viață ne ajută să înțelegem și perspectiva altora despre viață și să aflăm răspunsuri la unele dintre întrebările existențiale.

Share
Follower
1913Citate