Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate Motivaționale - Mesaje Motivaționale

Motivația este sentimentul, trăirea care ne ajută să mergem mai departe, să perseverăm și să încercăm să ne ridicăm deasupra tuturor. Motivația poate să apară în mod natural, ori poate fi stimulată prin contactul cu anumiți factori declanșatori.

Fiecare dintre noi ne găsim motivația în altceva. Unii suntem strâns legați de cei din jur, motiv pentru care alegem să luptăm pentru ei, alții aleg să citească ceva ce să le inducă o stare de continuă acțiune, alții doar îi privesc pe cei din jur și aleg exact ceea ce îi determină să urce munții pentru un anumit scop.

De-a lungul timpului, citatele motivaționale au jucat un rol foarte important în sporirea stării de bine a noastre, motiv pentru care, cei mai mulți dintre noi, am ales să le citim sau chiar să le transmitem apropiaților în momentele în care simțeam că nu ne mai găsim motivația în nimic. Următoarele citate motivaționale celebre au rolul de a vă transmite că niciodată nu trebuie să vă dați bătuți, ci că întotdeauna există un alt drum, o nouă soluție și că indiferent de situație, lucrurile se vor îndrepta atunci când îți dorești asta cu adevărat.

Share
Followers
24Citate