Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate de Dragoste - Citate despre Dragoste - Citate Dragoste

Citatele de dragoste au avut întotdeauna o importanță aparte într-o relație, mai ales în cele la început de drum. Ce poate fi mai frumos decât o declarație de dragoste siropoasă, însoțită de un citat celebru, înălțător, care să facă momentul unul greu de uitat?

Dragostea poate fi definită și ca iubirea pentru ceilalți, însă, în primul rând, atunci când rostim acest cuvânt ne gândim la persoana iubită, la tot ce înseamnă sufletul pereche și legătura înălțătoare ce se poate crea între două persoane.

Dragostea, sentimentul complex ce se poate manifesta în diferite forme, poate fi ușor exprimată printr-un citat potrivit, motiv pentru care au fost sintetizate cele mai importante dintre acestea și aduse aici, pentru cei care vor să exprime mai mult decât au făcut-o până acum.

Un sentiment atât de complex și totuși atât de simplu în momentul în care ai cu cine sa îl împărtășești, poate fi acum mult mai simplu de împărtășit cu ajutorul unui citat de dragoste celebru, unul care sa spună totul în cât mai puține cuvinte.

Share
Followers
38Citate