Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate despre zambet. Zambeste citate. Citate frumoase despre zambet.

Zâmbetul are puterea de a vindeca, de a însenina o zi mohorâtă sau de a schimba total starea de spirit a unui om. Nu te costă nimic să oferi un zâmbet și să încerci să le oferi celor din jurul tău o bună dispoziție. Bunătatea împărtășită naște alte fapte bune, iar asta ar trebui să fie cea mai mare împlinire a noastră, a oamenilor.

Zâmbetul este cel mai de preț dar pe care îl poți oferi cuiva, și mai mult decât atât este și gratis. Chiar și acesta poate fi un motiv pentru care merită să dăruiești bucurie, bună dispoziție și stare continuă de bine celor din jurul tău, care la rândul lor îți vor întoarce toată generozitatea.

Citatele despre zâmbete evidențiază importanța gesturilor mici dar care înseamnă enorm, gesturi capabile să aducă tuturor zâmbetul pe buze și să transforme o zi oarecare în una productivă. Nu ai de ce să fii încruntat și să îi încarci și pe cei din jurul tău cu toate problemele, când poți să le ridici moralul și să îi ajuți. Trimite-le celor dragi citate despre zâmbet și vei vedea cât de recunoscători îți vor fi.

Share
Followers
73Citate