Sign Up

Crează-ți cont și ai posibilitatea să iți salvezi citatele preferate la favorite. Poți să adaugi citate și să îi ajuți pe alții să descopere acest minunat univers.

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

You must login to ask question.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Citate Triste

Tristețea este un sentiment cu care ne întâlnim adesea, oricât de mult ne-am dori să îl ocolim. Apare în nenumărate situații și ne dă totul peste cap, motiv pentru care trebuie să încercăm să trecem cât mai repede de aceste sentimente ce își fac loc în mintea și sufletul nostru și să revenim la starea de liniște, fericire și împăcare.

De cele mai multe ori, pentru a putea trece peste astfel de situații trebuie să fim asumați și să ducem până la capăt sentimentul care ne învăluie. Nu de puține ori ne-am surprins ascultând piese triste atunci când nu ne simțeam foarte bine, vizionând drame sau citind cărți cu povești de viață care să ne marcheze.

De aceea, citatele triste ne pot ajuta atât să trecem peste o astfel de situație mai ușor, cât și să conștientizăm cu adevărat sensurile vieții și amalgamul de trăiri care își pun amprenta asupra noastră.

Daca e să privim situația total rațional, suntem conștienți de faptul că marii artiști, în timpul creațiilor, nu au fost tocmai cei mai veseli oameni. De aceea, ar trebui să fim conștienți că avem nevoie și de astfel de stări, iar citatele celebre despre tristețe ne pot demonstra ca nu suntem niciodată singuri în asta.

Share
Followers
34Citate